Tel: +385 (0)1 6594 454
Email: ipk@ipk.hr
HR DE EN

Dekoriranje metala - sustav DECORAL

Dekoriranje metala - sustav DECORAL

Dekoracije metala postupkom DECORAL postižu se sublimacijom tinte iz posebne folije, u sloj poliuretanskog plastifikata prethodno nanešenog na materijal u postrojenju za plastificiranje, pridržavajući se svih standarda plastificiranja, po pitanju predpripreme materijala, nanošenja plastifikata i polimerizacije praha.

Sublimacija tinte iz folije u plastifikat, izvodi se  u peći za dekoraciju, pri temperaturi od 190-200°C.  Pritom dekorativna folija mora biti potpuno priljubljena uz materijal, što se postiže vakuumskim isisavanjem zraka između metala i folije.
Na taj se način omogučuje istovremeno dekoriranje svih vidljivih površina materijala.

Postrojenje za dekoraciju omogućuje dekoriranje profila i cijevi dužina do 7 m, limova i panela dimenzija 6 m x 1,4 m, te različite komadne robe.

Dekorativni uzorci oponašaju različite vrste drva (hrast, bukva, orah, bor, mahagonij, tikovina itd), kamena (mramor, granit), te različite apstraktne uzorke.

Nadgledanja, laboratorijska ispitivanja i stalna kontrola garantiraju ne samo vizualnu uvjerljivost uzoraka, već i maksimalnu otpornost i postojanost na vremenske utjecaje i mehanička oštećenja na bilo kojoj ravnoj ili zakrivljenoj površini.
U tom smislu DECORAL prah za plastificiranje i folije za dekoriranje raspolažu relevantnim međunarodnim certifikatima (QUALICOAT,GSB,RINA itd).

Metalni proizvodi obrađeni na ovaj način, proširuju područje primjene metala sa građevinske bravarije i stolarije na industriju namještaja, predmeta svakodnevne upotrebe i sl, a jedini ograničavajući element postaje vlastita mašta.

Garancija kvalitete

IPK d.o.o. posjeduje certifikat za sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001, sustav upravljanja okolišom ISO 14001, te licence Qualicoat i Qualideco..

CERTIFIKATI

Želite raditi sa nama? Kontaktirajte nas

IPK d.o.o.
  • OIB: 44661503992
  • IBAN: HR3924020061100016283
  • SWIFT: ESBCHR22
Kontaktirajte nas
  • Adresa: IPK d.o.o.
    Ledinska 35, 10255 Donji Stupnik
    Croatia
  • Tel: +385 (0)1 6594 454
  • Email: ipk@ipk.hr
O nama

Industrijska plastifikacija Kordić - IPK d.o.o.
vrši djelatnost elektrostatskog plastificiranja metala (aluminija i aluminijskih legura, željeza i pocinčanog željeza). Sjedište tvrtke je u Donjem Stupniku, Ledinska 35, gdje se nalaze proizvodni pogon...

Opširnije

© 2014. Sva prava pridržana. IPK d.o.o. Opći uvjeti poslovanja